İlçeler Haber Girişi : 23 Mayıs 2018 19:00

Vali Azizoğlu Hınıs’ta

Vali Azizoğlu Hınıs’ta
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hınıs ilçesinde gitti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hınıs ilçesine gitti. Kaymakam Bülent Ay ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, ilk olarak kaymakamlık ziyareti yaptı.



Burada Kaymakam Bülent Ay’dan ilçe hakkında brifing alan Vali Azizoğlu ardından muhtarlarla yapılacak olan toplantı için Hınıs Kültür Merkezine geçti. Muhtarlarla yapılan toplantıya Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Bülent Ay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Tarım İl Müdürü Osman Akar ile birlikte kurum müdürleri katıldı.



Program öncesi bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, yapılan bu toplantılarla muhtarların sıkıntılarını yüz yüze konuşarak çözüme kavuşacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde hiç kimsenin baskı altında kalmadan hür iradesiyle sandığa gideceğini dile getiren Vali Azizoğlu, bölgede huzurun, kardeşliğin hakim olduğunu belirtti.



Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, şöyle konuştu:

“Bu bölgelerde huzur olduğu müddetçe kalkınmada gelişme de olacaktır. Bütün hesabımız huzuru bulmak; onun dışında yol, su, elektrik gibi sıkıntıları çözeriz. Buruda hepimizin görevi 24 saat insanımıza hizmet etmek, sıkıntıları yüz yüze konuşup çözmektir. Tüm kurumlarımızla birlikte vatandaşımızın yanındayız. Çok şükür Şenkaya’dan Hınıs’a kadar biz Erzurum’da huzur ve kardeşliği gördük. Birliğimizi beraberliğimizi, kardeşlik duygularımı pekiştirip safları sık tuttuğumuz taktirde kimse aramıza nifak tohumları ekemez. İşte etrafımızdaki sıkıntıları görüyoruz. Türkiye adeta bir barış adası. İstiyorlar ki Türkiye’de de barış olmasın, çok şükür 30 yıl uğraştı beceremediler. Ama komşularımızı 2 yılda birbirine düşürdüler. Onlar bizleri bölmeye çalıştıkça biz daha çok kenetlendik.”



Vali Seyfettin Azizoğlu, konuşmasının ardından muhtarlara söz verdi. Muhtarlar, köy okulları, cami ve lojmanların tamiri, su, yol sıkıntılarının çözülmesi gibi istediklerini dile getirdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.