Erzurum Haber Girişi : 10 Aralık 2021 10:16

Vali iğrenç olayı doğruladı! Kur'an kursunda 7 çocuğa cinsel istismar!

Vali iğrenç olayı doğruladı! Kur'an kursunda 7 çocuğa cinsel istismar!
Erzurum Valisi Okay Memiş tarafından doğrulanan olay sonrası zanlının yakalandığı, adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

ERZURUM AJANS - Erzurum’da Diyanet’e bağlı bir Kur'an kursunda yaşları 10 ile 11 arasında değişen 7 çocuk cinsel istismara uğradı.
 

Erzurum’da Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı merkez Palandöken ilçesinde bulunan Hacı Bahattin Evgi yatılı erkek Kur’an kursunda yaşları 10 ila 11 arasında değişen 7 çocuk cinsel istismara uğradı.

 

Çocuklara cinsel istismarda bulunan şahsın yakalandığı ve konuyla ilgili adli soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Vali olayı doğruladı, zanlı yakalandı


Olayı doğrulayan Erzurum Valisi Okay Memiş, kursta gönüllü murakıp (denetçi) olarak görev yapan zanlının kaçmak isterken Yozgat'ta yakalandığını ve güvenlik nedeniyle de Erzurum'a getirilmediğini belirtti.

 

Zanlının yakalandığını duyuran Erzurum Valisi Okay Memiş, gerekli adli işlemlerin başladığını bildirdi. İl Müftülüğü tarafından ise henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Faruk KOYUNCUOĞLU 15 Aralık 2021 12:30

    Diyanetin kapatılması artık elzem olmuştur.

  • Murat Yıldız 10 Aralık 2021 22:15

    Şehrimizin böyle bir olayla anılması çok üzücü. Diyanette denetçiler ve kurstaki diğer görevlilerde hesabını vermeli.

  • Hayrettin Bayram 10 Aralık 2021 13:48

    Çok acilen erzurum müftüsü,müftü yardımcısı,ilçe müftüleri ve o kurankursunun tüm hocaları idaresi görevden alınıp gereği yapılmalı aksi takdirde adalet terazisi şaşacaktır bu olayı ört bas etmeye çalışan herkes ama herkim olur ise olsun göreveden alınmalı biliyoruzki müftü ve ilçe müftüleri müftülükleri bu olaydan haberda

  • Heme Ali 10 Aralık 2021 10:58

    Allah belasını versin bunların diyanet kapatılsın...