Türkiye Düzenleme Tarihi : 30 Ekim 2020 13:43 Haber Girişi : 30 Ekim 2020 13:45

Vali Kaldırım'dan endişelendiren açıklama...

Vali Kaldırım'dan endişelendiren açıklama...
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kentte koronavirüs salgının başından bu yana en yüksek seviyede olduklarını belirtti.

Erzurumajans-Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, kentte koronavirüs salgının başından bu yana vaka ve yatan hasta sayısı konusunda en yüksek seviyelerin görüldüğünü açıkladı.


'ŞU ANA KADARKİ EN YÜKSEK SEVİYEDEYİZ'


Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Kaldırım, Sakaryalı vatandaşlara maske, mesafe uyarısı yaparken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği ve misafirlere ara verilmesi gerektiği konusunda uyardı. Kaldırım yaptığı açıklamada, “Kıymetli Sakaryalılar. Maalesef vaka ve yatan hasta sayısında salgının başladığı günden itibaren en yüksek seviyedeyiz. Maskesiz sokağa çıkmayalım. Temizlik, mesafeye dikkat edelim. Kalabalıktan uzak duralım. Misafirliklere ara verelim ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.