Erzurum Haber Girişi : 16 Mart 2020 21:15

Vali Memiş: Çok şükür pozitif yok

Vali Memiş: Çok şükür pozitif yok
Türkiye’de Korona Virüsüyle ilgili testlerin yapıldığı önemli merkezlerden biri olan Erzurum’da şimdiye kadar 200’ün üzerinde test yapıldı. Test sonuçlarının ’pozitif’ çıkmaması sevindirdi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’un sağlık alanındaki alt yapısının üst seviye olduğunu belirten Vali Okay Memiş, Korona Virüsüyle ilgili testlerin de Erzurum’da yapıldığını açıkladı.

İstanbul, Samsun ve Adana’nın daha yeni bu çalışmayı yaptığını ifade eden Vali Memiş, “Kentimize bu alt yapıyı kazandıran eski Sağlık Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sayede önemli bir merkez durumundayız. Tüm bölgeden hatta 20 ilden test için kan geliyor. Şu ana kadar 200’ün üzerinde test yapıldı. Şehrimizde henüz pozitif vakaya rastlanmadı ama rastlamayacağımız anlamına gelmez. Bilim adamlarının açıklamalarına göre bazı insanlar bu virüsü girip geçirir gibi atlatabiliyor kişinin haberi bile olmuyor. Paniğe kapılmadan el birliğiyle bu krizin üstesinden geleceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.