Erzurum Haber Girişi : 10 Mayıs 2019 18:30

Vali Memiş olay yerinde incelemelerde bulundu

Vali Memiş olay yerinde incelemelerde bulundu
Erzurum’daki Kayakla Atlama Kulelerinde suni kar yapmakta kullanılan gölete oynamak için giren amca çocukları Furkan ve Recep Karagöl (12), boğularak can verdi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’daki Kayakla Atlama Kulelerinde suni kar yapmakta kullanılan gölete oynamak için giren amca çocukları Furkan ve Recep Karagöl (12), boğularak can verdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Okay Memiş, “Çok üzücü bir durum. Allah ailelerine sabır versin” dedi.

Olay bugün 15.00 sıralarında Palandöken İlçesi’ndeki Kayakla Atlama Kulelerinde meydana geldi. Tesiste görevli personel devriye gezerken suni kar yapmak için kullanılan göletin yüzeyinde cansız bir çocuk cesediyle karşılaştı. Haber vermesiyle olay yerine gelen polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sudan çıkardıkları çocuğa kalp masajı yaptı ancak yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı. Bu arada gölette yapılan aramada bir çocuğun daha cansız bedeni bulundu. Çocukların cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürülürken, polis olay ilgili soruşturma başlattı.

‘Havuza girmek yasaktır uyarı yazısına rağmen çocukların tel örgüleri kırarak gölete girdikleri anlaşıldı. Bu arada çocukların kimliklerini belirleyen polis Furkan ve Recep Karagöl’ün amca çocukları olduğunu ve ailelerinin cenazeleri teşhis ettiğini açıkladı.



ÇOK ÜZGÜNÜZ

Öte yandan Erzurum Valisi Okay Memiş ile Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, olay yerinde incelemelerde bulundu. Çocukların cansız bedenlerini bulan güvenlik görevlisi başta olmak üzere yetkililerden bilgi alan Vali Memiş, “Gerçekten üzüntü verici bir olay. Allah ailelerine sabır versin. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.