Erzurum Düzenleme Tarihi : 28 Ağustos 2020 20:11 Haber Girişi : 28 Ağustos 2020 20:20

Vali Memiş'ten destek istediler...

Vali Memiş'ten destek istediler...
Erzurum'da düğün ve toplu organizasyon programları düzenleyen işletme sahipleri Vali Okay Memiş'ten destek istedi. Erzurum Valisi Okay Memiş İşletme sahiplerinin istek ve sorunlarını Valilikte düzenlenen toplantıda dinledi.

Erzurumajans-İçişleri Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında valiliklere gönderdiği genelge ile Adana, Ağrı, Ankara, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mardin, Şanlıurfa, Van ve Yozgat’ta sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinliklere müsaade edilmeyeceğini, bu illerde yapılacak düğün ve nikahların ise en fazla 1 saat içinde tamamlanacağını ifade etmişti.

 


 

Bunun üzerine Erzurum Valisi Okay Memiş ve düğün salonu işletmecileri valilikte toplantı yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda Vali Memiş Düğün salonu işletmecilerini ve birçok organizasyon işletme sahibinin isteklerini dinledi.

 


 

Toplantı sonunda Vali Memiş, işletme sahiplerinin isteklerini gerçekleştirmek için çalışacağını ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sefa ay 29 Ağustos 2020 22:59

    Inşallah tamaminiz batarsınız tefeci kalintilari

  • Diş Hekimi Vatandaş 29 Ağustos 2020 17:46

    Düğün salonu sahibi olmayı ,çiçekci dükkanı açıp gelin arabası süslemeyi ,galerici olup gelin arabası kiralamayı meslek olarak bile görmüyorum. O yüzden tartışılacak bir durum yok. İnsanları borca sokup mafyacılık oynayan tipler bunlar. Kiralayın bir düğün arabası 5 dk geç götürün bakın neler oluyor sonra dediğimi anlarsınız. Şehirde çok büyük problemler var. Cadde sigara kokuyor ,kafeye gitsen sigara içmeyenler ikinci sınıf insan muhamelesi görüyor, her yer kahve caddeye çıkamaz olduk ,maske takan yok denetim yok ,terminalde pilakasız motosikletler her gün yarış yapıyor. Vali beyin bu sorunlarla ilgilenmesi lazım. Bir gün kafede otururken vali bey geldi çocuklarıyla ve korumalarıyla birden küllükler toplandı hızlıca ben de içimden" Şimdi gününüzü görürsünüz" diyorum. Sonra korumalar küllükleri koyun sorun değil dedi. Böyle olursa kurallar uygulanmazsa nolacak bu şehrin hali Vali bey? Arz taleple mi yönetiliyoruz kanunlarla mı?

  • vatandaş 29 Ağustos 2020 00:04

    Tabi çok az kazanıyorlar ya. Bir de valilik destek versin de daha lüks arabalara binsinler.