Erzurum Haber Girişi : 10 Ocak 2022 11:50

Vali Memiş'ten Omicron açıklaması

Vali Memiş'ten Omicron açıklaması
Erzurum Valisi Okay Memiş, Omicron varyantınını Erzurum'da görüldüğünü açıkladı. Vali Memiş, vatandaşların hatırlatma dozlarını yaptırmasını istedi. 

ERZURUM AJANS - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle şehirdeki gazetecilerle bir araya gelen Vali Memiş, yaz döneminde vaka artışlarında pik yapan kentte Omciron varyantının da görüldüğünü bildirdi.

 

Son dönemde Covid-19 vakalarında ki düşüşün sürü bağışıklığından kaynaklı olarak değerlendiriliğini berliten Vali Memiş, "Bir yandan aşılama çalışmaları devam ederken, insaların antikor seviyeleri de yükselmişti. Ancak şu anda ciddi bir bulaş var. Omicron varyantı bir kez daha aşılamanın önemini ortaya koydu" diye konuştu.

 

 

 

 

KAYMAKAMLARIN YARISI POZİTİF

 

Kendisininde Covid-19 virüsüne yakalandığını hatırlatan Vali Memiş şunları söyledi:

 

"Ben adeta potadan döndüm. Kimse hayatıyla kumar oynamasın. Bana birşey olmaz demeyin. Bakın bugün kaymakamlarla bir toplantı yapacaktım, ancak gördük ki arkadaşlarımızın yarısı pozitif olmuş. Ayrıca iki vali yardımcımızda pozitif durumda. Bu yüzden herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Bu virsüle mücadelede aşılamanın önemini artık hepimiz çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızın bir an önce hatırlatma dozlarını vurulmalarını istiyoruz." 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.