Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Vali Öztürk`ten mektuplu teminat

Vali Öztürk`ten mektuplu teminat
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Tortum İlçesine bağlı Bağbaşı Belediyesinde yapılması planlanan Hidroelektrik Santrali (HES) ‘ne karşı çıkan köylülere mektupla teminat verecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Tortum İlçesine bağlı Bağbaşı Belediyesinde yapılması planlanan Hidroelektrik Santrali (HES) ‘ne karşı çıkan köylülere mektupla teminat verecek.

Uzun bir süredir HES projesine karşı direnen köylülere su konusunda teminat verecek olan Vali Öztürk, hazırladığı mektupları bölgedeki tüm vatandaşlara gönderecek.

 

Söz konusu teminat için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla görüş verişinde bulunan Vali Öztürk, köylülerin ihtiyacı olan su miktarının tespiti ve sulanacak olan alanla ilgili tespitlerin yapıldığını ve yazılı teminatta bütün bu bilgilerin de yer alacağını söyledi.

 

Köylülerin kesinlikle su konusunda problem yaşamayacaklarını dile getiren vali Öztürk, mektupta köylülerin projeden dolayı mağdur olmayacaklarını anlatacak. Yöre sakinlerinin söz konusu projeyle ve su konusundaki endişelerine cevap verecek mektubun önümüzdeki günlerde köylülere gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tortumlu 01 Ocak 1970 02:00

    Vali bey neden kendisi gelmiyorda mektup gönderiyor. Hangi çağdayız Bağbaşı bir saatlik uzaklıkta . Tortumlu onun için üzülüyor.İnsan yerine koyulmuyoruz malesef