Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 17:45 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 17:54

Vali uyarırken burunları dışarıdaydı!

Vali uyarırken burunları dışarıdaydı!
Erzurum Valisi Okay Memiş, Ağustos ayında COVID-19 vakalarında ciddi artış yaşandığını açıkladı.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Valisi Okay Memiş, Ağustos ayında COVID-19 vakalarında ciddi artış yaşandığını açıkladı. Memiş, “Acı bir fren yaptık zor tuttu. Tehlike geçmiş değil” diye uyarırken, salonda bulunan bazı kişilerin maskelerini burunlarını kapatmadan takmaları dikkat çekti.

 

İl Koordinasyon Kurulunun son toplantısı Vali Okay Memiş başkanlığında yapıldı. Kente yapılacak yatırımların son durumlarının görüşüldüğü toplantının başında Vali Memiş, Pandemiyle ilgili son durumu aktardı. Sağlık Bakanlığı’nın talimatı nedeniyle vaka sayılarıyla ilgili bilgi vermeyen Vali Memiş, “Bu süreci başından beri çok iyi yönettik ancak yazın epey bir artış yaşandı. Ağustos ayında acı bir fren yaptık ama zor tuttu. Adeta kızaklayarak gittik, duvara toslamadık. Yükseliş durdu hatta geriye bile gitti. Yüzde 60 oranında azalış oldu. Ancak son dönemde Türkiye genelinde bir artış var ve bizde de hafif bir artış söz konusu. Tehlike geçmiş değil. Maske, mesafe ve temizliğe çok dikkat etmeliyiz” dedi.

 

Vali Memiş bu uyarıları yaparken salonda bulunan bazı kişilerin maskelerini burunlarını kapatmadan takmaları objektiflerden kaçmadı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.