Teknoloji Haber Girişi : 25 Kasım 2011 13:34

Vatan Erzurum Hiperstore açıldı

Vatan Erzurum Hiperstore açıldı
Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Erzurum’da hizmete açtı.
Erzurum Ajans-Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye’deki öncüsü Vatan Bilgisayar, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazası Erzurum Hiperstore ‘u İstasyon Mahallesi, Erzurum Tren Garı karşısında hizmete açtı. Vatan Bilgisayar’ın Erzurum Hiperstore açılışına özel teknoloji tutkunu tüketicilere açılışa özel fırsat ürünlerinin yanında sunduğu 25 -27 Kasım tarihleri arasında tüm ürünlerde nakitte veya World ve Axess kredi kartlarına özel 10 taksitte geçerli olacak yüzde 25 indirim fırsatından yararlanmak isteyen Erzurum halkı soğuk havaya rağmen açılışa yoğun ilgi gösterdi. “Teknoloji Vatan’dan Alınır” sloganıyla teknoloji tutkunu tüketicilere hizmet veren Vatan Bilgisayar, Erzurum Hiperstore açılışı ile bulunduğu il sayısını 23’e çıkarttı.

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Erzurum Hiperstore açılışında yaptığı konuşmada; “Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazamız, Türkiye genelinde ise 44’üncü mağazamız olan Erzurum Hiperstore açılışına, halkın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı mutluyuz. 2011 yılında başlattığımız mağaza açılışı atağımızı 2012 yılında da sürdürmeye devam edeceğiz. Bu hedef doğrultusunda 2011 yılı sonuna kadar bölge ayrımı yapmadan Doğu Anadolu başta olmak üzere her bölgede en az iki mağaza açacağız ve mağaza açılışlarıyla birlikte 2012 yılında yaklaşık bin 400 yeni istihdam yaratacağız. Açılışla birlikte Türkiye’de bulunduğumuz il sayısını 23’e ulaştırdık, Vatan mağazalarında her zaman tüketicilerimize güvenli alışveriş ortamında en geniş ürün çeşidiyle ve en uygun fiyatlarla hizmet sunduk sunmaya da devam ediyoruz, Erzurum mağazamızın tüm Erzurum halkına hayırlı olmasını dilerim. Açılışa özel tüm ürünlerde başlattığımız kampanyamızı gördüğümüz yoğun ilgi karşılamak için yüzde 20 indirim olarak 4 Aralık’a kadar uzatıyoruz.” şeklinde konuştu.

En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar’ın, televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesiyle kendilerine hizmet vermesinden memnun olan Erzurum halkı, hem elektronik eşya ihtiyacını karşılarken hem de İstanbul Vatan Akademi’de satış danışmanlığı adına 30 gün boyunca teorik ve pratik olmak üzere özel eğitim gören uzman personellerden ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne ulaşmak konusunda destek aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.