Eğitim Haber Girişi : 05 Şubat 2012 17:36

Veliler soğuk tatili istiyor

Veliler soğuk tatili istiyor
Son yılların en şiddetli soğuklarını yaşayan Erzurum’da öğrenci velileri yarın başlayacak olan ikinci yarıyıl öncesinde tedirgin.
Erzurum Ajans-Son yılların en şiddetli soğuklarını yaşayan Erzurum’da öğrenci velileri yarın başlayacak olan ikinci yarıyıl öncesinde tedirgin. Gece hava sıcaklığının eksi 35, gündüz hava sıcaklığının eksi 12 dereceye kadar indiği Erzurum’da özellikle ilköğretim çağındaki çocukların hastalanabileceğini bildiren veliler, eğitime hava sıcaklığı düzelinceye kadar ara verilmesini istiyor.

SALGIN HASTALIK KORKUSU

Metropol kentler başta olmak üzere pek çok şehirde, hava sıcaklıklarının eksi değerlere inmesi sebebiyle zaman zaman öğretime ara verildiğini söyleyen veliler, Erzurum’da hava sıcaklığının insan yaşamını olumsuz etkileyecek boyutta olduğunu öne sürerek, okulların tatil edilmesi gerektiğini kaydettiler.
Z
atürre ve grip gibi hastalıkları soğuk havanın tetiklediğini anlatan veliler, pek çok ailenin öğrencisini soğuk sebebiyle okullarına gönderemeyebileceğini ifade ederek Milli Eğitim Müdürlüğünden velileri rahatlatacak bir açıklama beklediklerini aktardılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.