Magazin Haber Girişi : 22 Şubat 2018 11:30

Volkan Konak sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı

Volkan Konak sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı
Ünlü türkücü Volkan Konak, İstanbul Ataşehir'de sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı. Silahtan çıkan kurşun tavana isabet ederken şüpheli ayağından vuruldu. Volkan Konak'tan saldırıyla ilgili açıklama geldi.
Erzurumajans-Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde Volkan Konak'ın sahne aldığı eğlence mekanında yaşandı. İddiaya göre S.D. isimli bir kişi, 'Sen vatan hainisin' diye bağırdıktan sonra ateş etti.

Saldırgan S.D.'nin silahından çıkan kurşunun tavana isabet ettiği belirlendi. Olayda Konak yara almazken, ateş eden S.D eğlence mekanı korumaları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. S.D. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülere göre barın önüne otomobille gelen iki kişiden biri elinde pompalı tüfekle araçtan indi. Mekanın sahiplerinin akrabası olduğu öne sürülen İsmail Ç. Volkan Konak’a hakaretler yağdırdıktan sonra havaya ateş açtı.

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Kavga sırasında Metin Y., Seyfi D. 'yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y.'yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç.'nin 6 kasten yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D.'nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

ALİ AĞAOĞLU DA ORADAYDI

Volkan Konak'ın sahne aldığı gecede ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında Ali Ağaoğlu, Emel Müftüooğlu ve Elif Kaya gibi ünlü isimlerle de vardı. Konak'a sürpriz doğum günü organize eden grup silah sesleri ile neye uğradığını şaşırdı.

VOLKAN KONAK'TAN İLK AÇIKLAMA 'BENİMLE ALAKASI YOK OLAYIN'

Saldırıdan kısa süre sonra Volkan Konak’ın yapımcısı Polat Yağcı ve şarkıcı Koray Avcı mekana geldi. Yaşanan saldırının ardından gazetecilere açıklama yapan Konak; “Olayın benle alakası yok arkadaşlar. Alkollü olan mekanlarda olur böyle şeyler. Biri gelmiş havaya ateş etmiş, bana yazıp, çizmişler. Ben zaten sahnedeydim, haberim bile yok. O yüzden sorun yok. Ailem de çok üzgün... Ben sahnedeydim şarkı söylüyordum, yaş günüm vardı, dostlarımlaydım. Bu olayın benimle hiçbir alakası yoktur” dedi.

VATAN HAİNLİĞİ BANA YAKIŞMAZ

Muhabirlerin “Size vatan haini deyip ateş açıldığı söyleniyor” sözlerine Konak, “O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada. Polat Yağcı, Ali Ağaoğlu, Koray Avcı hepsi burada. Ama vatan hainliği cümlesi bize yakışmaz” şeklinde cevap verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.