Spor Haber Girişi : 26 Mayıs 2021 09:25

VURAL YOUTUBE KANALINDA KONUŞTU

VURAL YOUTUBE KANALINDA KONUŞTU
BBErzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, YouTube kanalından Novikovas ve Gomes'e veryansın etti.

ERZURUM AJANS - Teknik Direktör Yılmaz Vural kendi YouTube kanalında  kadro dışı kalan ve daha sonra sözleşmeleri feshedilen  Aatıf, Da Costa, Darri ve El Kabir’e veryansın etti. Arvydas Novikovas ve Ricardo Gomes hakkında da konuşan Vural, Gomes’in kendisinden özür de dileğini söyledi. Arvydas Novikovas’ında kendisinden özür dilemek istediğini ancak bunu kabul etmediğini itiraf etti.

 

Bak sen şu Costa’ya

 

Da Costa’nın kadro dışı kalmasının detaylarını anlatan Yılmaz Vural yaptığı açıklamalarda ‘’4 tane Faslı kardeşimiz olan Aatıf Chahechouhe, Da Costa, El Kabir ve Darri’yi yollamak zorunda kaldım. Aatıf Chahechouhe takımın kaptanıydı. Bu ekip uçak saatini beğenmez. Bu ekip otel beğenmez. Bu ekip yemek beğenmez. Mesela Da Costa denen kardeşimiz, bunu anlatmak zorundayım. Yumurtanın iki sarısı birbirine değmeyecek yoksa ‘ben yemem’ diyor. Sonrasında ‘Bu olmamış baba tavuk yap’ diyor. Sonra ‘Ben tek tavuk istemedim bana bütün tavuk yapın’ diyor. Tavuk yapılıyor önüne koyuluyor bu sefer de ‘Bunun sosu iyi değil’ diyor. Bana ‘sandviç yapın’ diyor. Yapılıyor ve biraz ısırıyor. Sonrasında ‘Bu iyi olmamış’ diyor ve aşçının üzerine atıyor. Böyle bir ahlaksız, bu ahlaksızın ötesi. Mesela ben diğer futbolcularla konuştum. Maç ısınması yapılıyor. Bu arkadaş diğerlerine ’10 dakika ısındık yeterli’ diyor ve takımı içeri sokuyor.’’ ifadelerine yer vermişti.

 

Açık yalanlarınızla sadece izleyicilerinizi güldürüyorsunuz

 

Kadro dışı kalan dört Faslı’dan biri olan Manuel Da Costa’dan ise Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın iddialarına ilişkin yanıt gecikmedi. Faslı savunmacı Da Costa, Yılmaz Vural’a verdiği yanıtta “Herkese açık yalanlarınız yalnızca izleyicilerinizi güldürmeye devam edeceksiniz. Sportif olarak, tüm kariyerinizde yapmış olduğunuz gibi izleyicilerinizi umutsuzluğa düşürmeye devam edeceksiniz. Özgeçmişiniz tüm bunların sadece kanıtıdır. Sahip olduğun tek rekor, 3 gün kulüpte kalmak” ifadelerini kullandı. Haber: Nurullah PALA

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUM VE SPOR 27 Mayıs 2021 15:23

    Hiç bir kulüpte böyle şeyler olmuyor da olsa da kimse duymuyor da neden bizim kulüpte oluyor neden yönetim yönetim ben ikisinede inanmıyorum

  • Cafer Yılmaz 26 Mayıs 2021 10:30

    De costaya inanacak halimiz yok.Yılmaz Hocanın söylediklerine inanıyoruz.