Magazin Haber Girişi : 10 Eylül 2015 15:11

Yağız ailesinin mutlu günü

Yağız ailesinin mutlu günü
Ergaz & Bluepet A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız'ın oğlu Sedat Yağız dünya evine girdi
Erzurumajans-Ergaz & Bluepet A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız'ın oğlu Sedat Yağız dünya evine girdi.

Bursa'nın Yıldırım İlçesinde yapılan düğün töreni ile dünya evine giren Sedat Yağız'ın düğününde, Ergaz ailesinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün ve çok yoğun bir kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleşen düğün töreni ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarından dolayı sade bir şekilde son buldu. Şehit haberleri vesilesiyle düğün merasimini hüzünlü bir atmosferde gerçekleşti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve duayla başlayan düğün nikah töreni ve takı merasimiyle son buldu. Düğün sahiplerinin isteğiyle müzik ve eğlence olmadan gerçekleşti. Şehit haberlerine yönelik gösterdikleri bu duyarlı davranış davetlilerden de takdir gördü.

Ergaz & Bluepet A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, "Evladımızın en mutlu gününde terör belasından dolayı mutluluk yaşayamıyoruz, mutluluğumuz hüzüne dönmüş durumda. Düğünümüz var fakat hüzünlüyüz, çünkü şehitlerimiz var. Evlere ateş düşmüş durumda. Bugün Şehitlerimiz varken bizlere eğlenmek düşmez. Ülkemiz ve milletimizin üzerine oynanmaya çalışılan oyunlar tutmayacaktır, milletimiz birbirine bağlı inançlı bir millettir. Ülkemizin milletimizin yaşadığı bu zor günleri de birlik beraberlikle atlatacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.