İlçeler Haber Girişi : 10 Mayıs 2013 18:45

Yakutiye'nin sporcusuna büyük onur

Yakutiye'nin sporcusuna büyük onur
Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü Judo takımının başarılı ismi Ertuğrul Dönmez, Olimpiyatlarda ilk 20 sporcunun çağrıldığı EJU kampına davet edildi.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü Judo takımının başarılı ismi Ertuğrul Dönmez, Olimpiyatlarda ilk 20 sporcunun çağrıldığı EJU kampına davet edildi.

Avrupa Judo Federasyonu Olimpik Ortak Çalışma Kampı 15 gün sürecek. Ertuğrul Dönmez, kamp davetinin kendisi ve kulübü açısından saygınlık olduğunu söyledi.

Yakutiye Judo Takımının Gençler Kategorisinde Erzurum'a Türkiye, Balkan ve Avrupa'da çeşitli başarılar kazandıran Ertuğrul Dönmez (55 kg), EJU (Avrupa Judo Federasyonu) tarafından Olimpik Ortak Çalışma kampına davet edildi. Ertuğrul Dönmez, spor yaşamında başta ailesi olmak üzere Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye Spor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan'ın büyük emeği ve rolü olduğunu söyledi. Ertuğrul Dönmez 'in de aralarında bulunduğu, Dünyanın en iyi ilk 20 sıralamasında yer alan 60 sporcunun katıldığı kamp Antalya Kemer'de 15 gün sürecek. Geldiği nokta açısından büyük bir prestij olduğunu belirten Ertuğrul Dönmez "Amacım, Erzurum'a ve Yakutiye Spor kulübünü en iyi biçimde temsil etmek, şampiyonluklar getirmektir. Desteği ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.