İlçeler Haber Girişi : 23 Aralık 2011 11:14

Yaralı baykuş kafeteryanın maskotu oldu

Yaralı baykuş kafeteryanın maskotu oldu
Erzurum`un Oltu ilçesinde kafeterya işletmecisi Turgay Çetin, bir hafta önce evinin bahçesinde bulduğu yaralı baykuşu veterinerde tedavi ettirdikten sonra kafeteryasında bakmaya başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum`un Oltu ilçesinde kafeterya işletmecisi Turgay Çetin, bir hafta önce evinin bahçesinde bulduğu yaralı baykuşu veterinerde tedavi ettirdikten sonra kafeteryasında bakmaya başladı.

Turgay Çetin, baykuşun hızla iyileştiğini belirterek, tamamen iyileştirdikten sonra doğal yaşamına tekrar salacağını söyledi. Kafeteryada baykuş sayesinde işlerin açıldığını belirten Çetin, "Baykuşu duyan müşteriler kafeteryaya onu görmeye geliyorlar. Baykuşun resimlerini telefonlarına çekiyorlar. Baykuş kafe içersinde özgürce dolaşabiliyor" dedi. Baykuşun günlük 1.5 kilo et tükettiğini belirten Çetin, bakımının hayli masraflı olduğunu söyledi.
Kafeteryaya gelen müşteriler ise, daha önce hiçbir baykuşa bu kadar yakın olamadıklarını, baykuşun gözlerinin çok güzel olduğunu, ayrıca baykuşla yan yana oturmanın ayrı bir heyecan kattığını dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.