İlçeler Haber Girişi : 24 Mart 2012 13:55

Yaşlı depremzedelere ziyaret

Yaşlı depremzedelere ziyaret
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Hizmet içi eğitim Enstitüsü’nde kalan Van’lı depremzede aileleri ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Hizmet içi eğitim Enstitüsü’nde kalan Van’lı depremzede aileleri ziyaret etti. Yaşadıkları deprem felaketinden sonra getirildikleri Erzurum’daki Hizmet içi eğitim enstitüsünde yaklaşık 150 depremzede düzenlenen programda hem duygulandı hem neşeli dakikalar yaşadılar.
Yakutiye Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisinin organize ettiği program, açılış konuşmasından sonra Medya Komedi grubunun tiyatro gösterisiyle devam etti. Çoğunlukla yaşlıların olduğu salonda tiyatro gösterisi boyunca kahkahalar eksik olmadı. Medya Komedi tiyatro ekibinden sonra sahneye çıkan Yusuf Alper Güllü, söylediği türkülerle yaşlı depremzedeleri duygulandırdı.
Program sonunda tüm yaşlı depremzedelere hediyeler verildi toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Öte yandan İl Kriz Merkezi Koordinatörü Canip Yılmaz depremzede aileleri Haziran ayı ortasına kadar daha hizmet içi eğitim enstitüsünde misafir edeceklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.