Siyaset Haber Girişi : 04 Mayıs 2012 16:30

Yavilioğlu Büyükşehir'de

Yavilioğlu Büyükşehir'de
AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, “Yerel yönetimlerimiz de, Erzurum’da ustalık dönemlerini icra ediyorlar” dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, “Yerel yönetimlerimiz de, Erzurum’da ustalık dönemlerini icra ediyorlar” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ille bir araya gelen Yavilioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Yavilioğlu, “Yerel yönetimlerimiz gerçekten Erzurum’da ustalık dönemlerini icra ediyorlar” ifadelerini kullandı.
AK Partili Yavilioğlu’na Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine ilişkin olarak bilgiler aktaran Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum’da alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve ticari yatırımların da artık ön plana çıktığını kaydetti. Erzurum’un oldukça hareketli bir yıl geçireceği bilgisini veren Tavlaşoğlu, devam edenlere ek olarak şehirde hayata geçirilecek olan yeni kentsel dönüşüm projelerine de değindi. Başkanvekili Tavlaşoğlu, Kale etrafında gerçekleştirilecek olan “Kültür Yolu” projesinin, Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginliğini gün yüzüne çıkaracağını belirterek, “Erzurum şehir merkezini modern bir görünüme kazandırma yönünde ciddi projeler yürütülüyor” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu ise, Büyükşehir Belediyesi’nin, verdiği hizmet ve uyguladığı projelerle ön plana çıktığını vurgulayarak, “Büyükşehir Belediyemiz hizmet noktasında gerçekten verimli bir dönemi geçiriyor. Sosyal, kültürel ve ticari yatırımların yanı sıra, alt ve üstyapı çalışmalarıyla da, halka yönelik hizmetler dikkat çekiyor. Arıtma tesislerinden yöresel esnafın bir çatı altında toplanmasına yönelik olarak yapılan sitelere varıncaya kadar birçok yatırımdan bugün bahsetmek mümkün. Atıksu Arıtma Tesisi, Et Entegre Tesisi, İçmesuyu Şebeke Yenileme projesi gibi atılımlar, Erzurum için kayda değer yatırımlar arasında yer alıyor. Bu tabloya bakarak, yerel yönetimlerimizin Erzurum’da ustalık dönemlerini icra ettiklerini büyük bir rahatlıkla söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

YAVİLİOĞLU, KENTSEL DÖNÜŞÜME İŞARET ETTİ…

Milletvekili Yavilioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına da değindi. Yavilioğlu, modern kentler oluşturulmasının en önemli gereksinimlerinden birisinin, şehirleri yapısal anlamda belirli standartlara kavuşturmak olduğunun altını çizerek, “Erzurum’da yürütülen kamulaştırma çalışmalarını da bu bağlamda ele almak gerekir. Kale çevresinde gerçekleştirilecek olan çalışmayı bizler de çok önemsiyoruz. İnanıyoruz ki, Büyükşehir Belediyesi bu bölgede yürüteceği çalışmaları olabildiğince hızlı bir biçimde tamamlayacak ve Erzurum’un çehresini değiştirecektir” dedi.
Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Tayyip Güngör de hazır bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.