Spor Haber Girişi : 26 Kasım 2022 22:05

Yayıncı kuruluşun muhabiri maç öncesi kriz çıkardı! Erzurum özür bekliyor

Yayıncı kuruluşun muhabiri maç öncesi kriz çıkardı! Erzurum özür bekliyor
Erzurumspor FK'nın Bandırmaspor ile karşılaşacağı maç öncesinde yayıncı kuruluş Bein Connect'in muhabiri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Erzurumspor FK’nın sahasında konuk edeceği Bandırmaspor karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluş Bein Connect’in muhabiri Bedirhan Kanşiray, “Para verseler gitmem derdim ama iş icabı gidiyorum şu an. Yarın Erzurumspor Bandırmaspor” paylaşımında bulundu.  

 

Muhabirin bu paylaşımının ardından Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, sosyal medya hesapları üzerinden yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

 

Başkan Dal, “Yayıncı kuruluşun gönderdiği muhabirin attığı tweete bakın. Sonra da feryat figan ediyoruz değil mi, ’korsan yayın’ falan… Önce muhabirlerinize sahip çıkın, eğitin, öğretin. Bu terbiyesizliği bu hadsizliği kabul etmemiz mümkün değil. Açıklama ve özür bekliyoruz” dedi.

 

GÖREVDEN ALINDI!

 

Başkan Ahmet Dal ve taraftarların sosyal medya üzerinden gösterdiği tepkiden sonra yayıncı kuruluş, muhabiri maç görevinden aldı. Ancak özür açıklamasından bulunmadı. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yılmaz DURMUŞ 28 Kasım 2022 20:59

    Bunlar Erzurum'u Sibirya'da bir yer zannediyor. Bana sorsanız Türkiye'nin muhtelif yerlerinde bulundum ama Erzurum'da ettiğim rahatı hiçbir yerde edemiyorum.

  • METİN ÇAKAR 28 Kasım 2022 09:40

    Muhtemeldir ki bu arkadaş bu kadar amaçsız gayesiz bir takımın maçında heyecan olmayacağını düşünmüş olabilir.Bu takımın maçını anlatan kişi spikerligi unutur. Olanare ve diğer takım arkadaşlarını önce eleştirin,her hafta maça üç eksikle başlayan (Göktuğ,olanare,hasek),vs vs bunları sorgulayın,bunlara tahammül eden hocayı sorgulayın,futboldan nefret ettirdiler çok bilmiş başkan ve yanındakileri sorgulayın.yayinci kuruluş spikerine de bir parantez açalım senin ezuruma laf edecek kadar hadsiz birisi oldugunu benden once kimseler soyledimi?? Senin kilon bu kadim şehre laf atmaya yetmez derhal mikrofonu birak

  • Cafer KARASU 27 Kasım 2022 08:02

    Hadsiz Erzurum?la ilgili rahatsız lığın ne?

  • Vatandaş 27 Kasım 2022 07:59

    Erzurum?un senin gibi kibir ve ahlaksızlara ihtiyacı yok sen önce insan olmayı dene sonra fiyatını biçeriz ????

  • Diş Hekimi 26 Kasım 2022 23:20

    Adam fikrini söylemiş bunda bir şey yok. Herkesin para verseler gitmeyeceği şehirler vardır.