Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2019 14:30

Yeni bir hikayem olsun istiyor!

Yeni bir hikayem olsun istiyor!
Hafta başı itibariyle takımına topbaşı yaptıran BB Erzurumspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Erzurumajans-Vedat REFAYELİ-Hafta başı  itibariyle takımına topbaşı yaptıran BB Erzurumspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  İç ve dış transfer görüşmelerinin tüm hızıyla sürdüğü, yüzyüze görüşmelerin yanısıra telefon trafiğinin de yoğun olduğu mavi-beyazlı kulüpte 1 saatini bize ayıran Bilazer, işinin ne denli zor olduğunu belirtirken, umutsuz olmadıklarını, sadece sabırlı olunmasını istediklerini söyledi.

***
Yardımcıları ile birlikte yeni sezon hazırlıkları için titiz bir çalışmaya koyulan Muzaffer Bilazer, daha şimdiden hangi gün nerede kamp ve hazırlık maçı yapacaklarının planlamasına gideceklerini belirtti. Özellikle taraftar desteğinin kendilerini şimdiden olaya olumlu yönde motive ettiklerinin altını çizen Bilazer, tıpkı 20 yıl önce Sadi Tekelioğlu döneminde yakaladıkları havayı yakalamanın peşinde olduklarını kaydetti.

***
A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş ile de görüştüğünü, tecrübeli hocanın kendisine başarı dileğinde bulunduğunu da söyleyen Bilazer, ‘’Şenol hocamın her zaman desteğine ihtiyacımız var. Kendisi de o desteği sonuna kadar vereceğini söyleyerek bizleri memnun etti. Özellikle teknik direktörlük dönemimde onun desteğini arkamızda görmemiz bize ayrı bir güç ve kuvvet verecektir. Ayrıca kendisine de fırsat bulması halinde Erzurum’a gelerek yanımızda olması için davette bulunduk, o da bu davetimizi kabul edeceğini, en kısa zamanda geleceğini belirterek bizleri ayrıca onurlandırmıştır’’ diye konuştu.

***
Çok heyecanlı ve de yerinde duramaz halde gördüğümüz Muzaffer Bilazer’in elbette ki 1.ligde bu ilk deneyimi olacak. Heyecanını buna bağlıyoruz elbette. Ama bir tespitimiz var ki o da Bilazer’in ayaklarının yere basıyor ve nasıl bir sorumluluk aldığının bilinci içinde olması. Daha önce formasını terlettiği Erzurumspor’da yeni bir hikayesi olsun isteyen Muzaffer’e biz de başarılı olmasını istediğimizi bildirdik ve teknik adam olarak futbol dünyasında ekmek yemek isteyen genç hocamıza kolaylıklar dileyerek yanından ayrıldık..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Çok doğru bir iş yaptı yönetim... Allahın izniyle tekrar çıkacağız bu yıl süper lige geri...

  • Ali Osman 01 Ocak 1970 02:00

    yazık oldu erzurumspor'a, bir çuval inciri berbat etti yönetim...