Erzurum Haber Girişi : 24 Mayıs 2014 19:54

Yeni lezzet durağı: Kanatçı Lezzetçibaşı

Yeni lezzet durağı: Kanatçı Lezzetçibaşı
Et sektörünün lideri Banvit'i Doğu Anadolu Bölgesi ile buluşturan Demin Gıda, bu kez farklı bir konseptle Erzurum kamuoyunun karşısına çıktı.
Erzurumajans-Et sektörünün lideri Banvit'i Doğu Anadolu Bölgesi ile buluşturan Demin Gıda, bu kez farklı bir konseptle Erzurum kamuoyunun karşısına çıktı.

Banvit'in "lezzetçibaşı" markası ile Erzurum'un "kanatçısı"nı biraraya getiren Bölge Bayisi Demin Gıda, "Kanatçı Lezzetçibaşı" adı altında Banvit ürünlerinin ikram edileceği bir restaurant açtı. İki katlı restaurantın alt katında Banvit'in el değmeden hazırlanmış günlük kırmızı ve beyaz et ürünlüri satılacağı "satış noktası" Erzurumlular'a hizmet verecek. 

50. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Kanatçı Lezzetçibaşı ve Banvit Satış Noktası, dün düzenlenen sade bir törenle hizmete girdi. Demin Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Demirci'nin ev sahipliğini üstlendiği "mini açılışa" işadamları, siyasetçiler, akademisyenler, hukukçular ile medya mensupları katıldı. 

Helal Kesim Sertifikalı Banvit'e ait onlarca ürünü n günlük olarak halka sunulduğu "Satış Noktası" davetlilerden tam not alırken, "Kanatçı Lezzetçibaşı" ise daha ilk günden  damaklarda iz bırakmayı başardı. 

"Kanatçı Lezzetçibaşı"nda Banvit'in kırmızı ve beyaz etten oluşan ürünlerinin ızgarada, mangalda, güveçte ve fırında hazırlandığını ifade eden Demin Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Demirci, "Sektörün tartışmasız lideri olan Banvit'in Erzurum'da bir satış noktası olması gerektiğini uzun süredir düşünüyorduk. Banvit'in bir süre önce başlattığı "lezzetçibaşı" kampanyasını, Erzurum'un "kanatçı"sı ile buluşturup, aynı çatı altında da satış noktası kurmanın mantıklı olacağına inandık. Böylece 50. Yıl Caddesi üzerinde Kanatçı Lezzetçibaşı ve Banvit Satış Noktası'nı açtık" dedi. 

Restaurant ve satış noktasının aynı çatı altında olmasının bugüne kadar yapılmamış bir uygulama olduğunu ifade eden Demirci, "Bu konsepteki amaç, satış noktasına gelen müşterimizin, isterse el değmeden hazırlanmış günlük kırmızı ve beyaz etimizi de restaurantımızda tatmasını sağlamak. Müşterimizin hem alışverişini yapmasını, bu esnada da yemeğini yemesini istiyoruz. Olumlu sonuç alacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu... 

BANVİT HAKKINDA...

Banvit'in Bandırma ve İzmir'de bulunan kesimhanelerinde, saatte 22 bin piliç kesimi yapılırken, yine Bandırma yakınlarındaki kurulu besi ve buzağı çiftlikleri de 50 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip.  Yaklaşık bir yılda 420 - 550 kg ağırlığa ulaşan danalar kesime sevk edilirken, bu danalardan 200 - 300 kg arasında karkaslar elde ediliyor. Banvit pilicinin lezzeti ve güvenilirliğinin altında yatan gerçek, üretiminin her aşamasında gerçekleştirilen titiz kontroller. Banvit'te hijyen kontrolleri işçi eli, ekipman ve kullanılan malzeme bazında yapılırken, kullanılan suyun uygunluğu da kontrol ediliyor. Orkun Çizmeli/Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.