Spor Haber Girişi : 31 Temmuz 2016 17:50

Yentimur: DSİ bir ekoldür

Yentimur: DSİ bir ekoldür
DSİ Spor Yaz Basketbol Okulu devam ediyor.
Erzurumajans-DSİ Spor Yaz Basketbol Okulu devam ediyor. Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, "İşimiz bir taraftan baraj ve gölet yapmak bir taraftanda Türk sporuna emek vermek. Bu konuda bir ekolüz" dedi.

Hamit Kavurmacı koordinatörlüğünde Şermin Bozoğlu ve Hande Özkorucuklu, DSİ spor forması altında geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştiriyor. Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, Basketbol Şube Sorumlusu İlknur Yapağı ve Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa'nın da izlediği basketbol çalışması oldukça zevkli geçiyor. Geleneksel olarak her yaz döneminde basketbol okulu açan Yeşil-beyazlılar, bu yılda yaşları 8 ile 14 arasında değişen 50 dolayında basketbolcu adayı ile yaz kurslarını çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, basketbol çalışmalarının Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.30 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştiğini söyledi. Yentimur, "Kayak, Boks ve Basketbol bizim ana branşlarımız, basketbolda da bizim olmazsa olmaz spor dallarımızdan biri. Erzurum'un basketbolda adeta lokomotifiyiz. Şu anda 100'ü aşkın lisanslı basketbolcumuzla potada hizmet veriyoruz. 50 dolayında minik sporcumuz da yaz basketbol okulunda çalışmalarını Hamit Kavurmacı'nın koordinatörlüğünde Şermin Bozoğlu ve Hande Özkorucuklu yönetiminde sürdürüyor. Aileler de çocuklarının çalışmalarını tribünlerden izliyor" diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.