Erzurum Haber Girişi : 29 Aralık 2021 12:07

Yerine gelen isim belli oldu 

Yerine gelen isim belli oldu 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin'in görevden alınmasının ardından, belediyenin sitesinden de adı silindi. Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Köksal Yavuz getirildi.

ERZURUM AJANS - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığından alınan Hasan Şahin’in yerine gelen isim belli oldu. Şahin’in adı ve fotoğrafı belediyenin resmi internet sitesinden de silindi. 

 

Haklarında çıkan bir takım iddialar üzerine Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin ve İdari İşler Şube Müdürü Lütfü İhsan Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla görevlerinden alınmıştı. 

 

Eski müdür Ünlü, Mezarlıklar Müdürlüğünde memur olarak görevlendirilirken, Genel Sekreterlik emrine atanan Hasan Şahin’in yerine de Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Köksal Yavuz getirildi. Yapılan değişikliğin ardından Hasan Şahin’in adı ve fotoğrafı belediyenin resmi internet sitesinden silindi. Görev değişikliğiyle ilgili büyükşehirden resmi bir açıklama yapılmadı. Bu arada Hasan Şahin’in Büyükşehir’den ayrılıp başka bir şehre taşınacağı öğrenildi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim gözütok 29 Aralık 2021 15:59

    Hesap vermeden giderse şaibeli duruma düşer