Erzurum Haber Girişi : 17 Aralık 2021 14:33

Yerli malı haftasında, kimsesiz çocukları unutmadılar!

Yerli malı haftasında, kimsesiz çocukları unutmadılar!
Hedef Koleji öğrencileri farkındalık oluşturmak için, 'Yerli Malı Haftası'nı kimsesiz çocuklarla kutladılar.

ERZURUM AJANS - Erzurum Hedef Koleji her sene okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanan "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası"nı bu sene kimsesiz çocuklar yararına bir kermes düzenleyerek kutladı.

 

Günler öncesinden kermes davetiyesi paylaşarak yapılacak etkinliği duyuran okul idaresinin desteği ve tüm okul personelinin emekleri ile okul süslendi, her sınıf için ayrı stantlar hazırlandı.


Hedef Koleji öğrencileri yaklaşık bir haftalık emek ile kimsesiz çocuklarla ilgili farkındalık oluşturmak için için "Kimsesiz değilsiniz", "Eller çok olunca yük hafifler", "Kimse-sizsiniz", "Gülümsetmek yeter" ve daha birçok sloganla süsledikleri afişler hazırladı. Velilerin büyük katkıları ile hazırlanan yiyecekleri ailelere, öğretmenlere ve misafirlere satmak için çabalayan öğrencilerin heyecan ve gayreti görülmeye değerdi. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve tüm okul personelinin katkılarıyla düzenlenen ve İHH temsilcilerinin katılımıyla yapılan kermes sonrası kazanılan tüm para İHH vasıtasıyla kimsesiz çocuklara bağışlandı.


Okul müdürü Habip Zengin “Çocuklarımıza ilk önce paylaşmayı, yardımlaşmayı ve iyi insan olmayı öğretmeliyiz. Bütün gayretimiz 'başarılı iyi insan' yetiştirmek” sözleriyle günü özetledi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.