Erzurum Haber Girişi : 03 Şubat 2015 19:00

Yeşilaycılardan Rektör Koçak'a ziyaret

Yeşilaycılardan Rektör Koçak'a ziyaret
Erzurum Yeşilay Şube Başkanlığı, bir heyet ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Yeşilay Şube Başkanlığı, bir heyet ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Erzurum Yeşilay Şubesi Başkanı Mustafa Erinkarlı, Yeşilay'ın Erzurum'daki kuruluşunun büyük fedakarlıklar içerdiğini, kısa zamanda il çapında büyük projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Ayyıldız ve Musa Ağdağ'da, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile genelindeki tüm okullarda "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" adlı yarışmanın hayata geçirildiğini, bu yarışma kapsamında toplam 10 bin TL ödül dağıtılacağını ifade ettiler.

Prof. Dr. Hikmet Koçak ise, bu durumun memnuniyet verici olduğunu belirtti. Yeşilay heyetinden Taner Meral, 1-7 Mart tarihlerinin Yeşilay Haftası olduğuna dikkat çekerek Erzurum genelinde yapılacak olan faaliyetlerle Yeşilay bilincinin Erzurum'a kazandırılacağının altını çizdi.

Yeşilay Üniversite temsilcisi Yavuz Selim Turgut, bu hafta kapsamında İtalyan fotoğrafçı Valerio Bispuri'nin madde bağımlılığıyla ilgili çalışmalarının Erzurum'da sergileneceğini, Yeşilay basın danışmanı Mehmet Karaman'ın bu doğrultuda çalışmalar yaptığını belirtti.

Yeşilay Kadın Kolları üyeleri Şebnem Aydın ve Arzu Şahin'de, saha çalışmalarında üniversite bünyesinde çalışmalar yapmak istediklerini bu konuda destek beklediklerini bildirdiler.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Yeşilay çalışmalarında üniversite olarak her türlü desteği vereceklerini, Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Yeşilay cemiyetine kapılarının açık olduğunu belirtti.

Rektör Koçak ayrıca Yeşilay heyetinde bulunan Türkiye Milli Buz Hokeyi takımı oyuncusu aynı zamanda Milli golfçü Fulya Yurt' a başarılar dilediğini belirterek Yeşilay heyetine Atatürk Üniversitesi yayınlarına ait Tefvizname hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.