Spor Haber Girişi : 07 Ekim 2021 11:57

"Yeter artık hakkımız gasp edilmesin!"

Manisa maçında gördüğü kırmızı kartla üç maç men cezası olan ve kulübeye inemeyen Teknik Direktör Erkan Sözeri adeta isyan etti.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor’un Hocası Erkan Sözeri, “Hakemler bizim aleyhimize penaltı verirken son derece coşkulular. Ama bizim penaltılarımızı düdük çalarken oldukça cimri davranıyorlar” dedi.

 

Manisa maçında gördüğü kırmızı kartla üç maç men cezası olan ve kulübeye inemeyen Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Hakemler hakkında konuşmayı sevmeyen biriyim, ama bu sezon 8 haftada başımıza gelenler her halde pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Taraftarlarımız maçları bir tekrar izlesinler. Hakemler bizim aleyhimize çaldıkları düdüklerde nasıl cömert davranıyorlar. Rakibin lehine nasıl coşkulu düdük çalıyorlar. Ama bizim lehimize düdük çalarken bir hayli cimri davranıyorlar. Biz kimseden bize yardım etmesini istemiyoruz, ama bu kadar da bir takımın hakkı gasp edilmez ki,” dedi.

 

"Mağlubiyeti kesinlikle hak etmedik"

 

Ümraniye maçının yanı sıra Ankaragücü maçında da mükemmele yakın bir futbol ortaya koyduklarını ve kesinlikle takım olarak mağlubiyeti hak etmediklerini belirten Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, “Maçta iki penaltımız verilmedi. Hadi diyelim ki, Emircan’a yapılan penaltıda inanmadın. Ama Novikocvas’a yapılan net penaltıydı ve hatta hakem Hüseyin Göçek’in birkaç metre önünde oldu, ama penaltıyı vermedi. Penaltıyı verse maç 1-1 oluyor. O coşku ile galip gelecek gol ve golleri bulabilirdik. Hüseyin Göçek, Mücahid’in sebep olduğu penaltıyı nasıl koşar adımlarla gelerek penaltı düdüğü çaldı herkes gördü. Oyuncularımız emeğine yazık oldu” dedi.

 

"Ben buraya yarım kalan işimi tamamlamaya geldim"

 

Futbolculuk yıllarında olduğu gibi teknik adamlık kariyerinde de bahanelerin arkasına sığınmadığını ifade eden Teknik Patron Erkan Sözeri, “Ben buraya yarım kalan işimi tamamlamaya geldim. Sezon başında oturup Muzaffer Bilazer hoca ile şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Bu kadroyu kurarken, nasıl zorluklarla karşılaştığımızı bir Allah bir de biz biliyoruz. Eğer hakem olarak sen Novikovas’a yapılan net penaltıyı vermiyorsan, bunda art niyet aranır” dedi.

 

Erzurumluların ve taraftarların takıma daha fazla sahip çıkmasını ve kulübün hakkını koruması gerektiğinin altını çizen Sözeri, “Biz şampiyon olacağız. Bu oyuncu grubu bizi hedefe ulaştıracak. Yeter ki, taraftarımız bize inansın. Yeter ki, haklı olduğumuz konularda hakkımızı savunalım” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.