Erzurum Haber Girişi : 06 Nisan 2021 17:42

Yetiş ya Aliravi!

Yetiş ya Aliravi!
İz bırakan Belediye Başkanı yol bırakan başkandır düşüncesinde olan biri olarak Ali Ravi Caddesi'ni Kayakyolu'na bağlayan ve yakında açılması beklenen yolu süper yatırım olarak görüyorum.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Halen alt yapı çalışmalarının devam ettiği yol, büyük bir rahatlık sağlayacak. Bu iki kere ikinin dört ettiği kadar bir gerçek. Ancak. Bilindiği üzere, özellikle trafikteki yoğunluk Ramazan ayında daha fazla.

 

Ramazan ayında bilhassa iftar saatlerinde yoğunluğun en fazla olduğu bölge de o bölge. Bu açıdan Büyükşehir Belediyesi ne yapıp edip bu yolu Ramazan gelmeden trafiğe açmalı. Bu konuda ne kadar acele ederse o kadar faydalı olur. Bu yolun açılması bir çok hizmetten daha önemlidir.

 

Konuyu hafta içinde Genel Sekreter Zafer Aynalı’ya da ilettim. Doğrusu benim o yol ile bir ilgim yok. Gidip geleceğim bir yol değil. Ama Yenişehir kavşağını önemli ölçüde rahatlatacak, özellikle de Kayakyolu’nda oturanlara derin bir oh çektirecek o yolun açılması o numara beş yıldız olacaktır, nokta. Bu benim son kararımdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.