Erzurum Haber Girişi : 13 Şubat 2024 13:36

Yılan dansı cezasız kalmadı!

Yılan dansı cezasız kalmadı!
Erzurum Havalimanı yolu üzerinde 5 otomobilin arka arkaya dizilerek sürekli şerit değiştirmesi sosyal medyada tepki çekti. Erzurum Emniyet Müdürlüğü o sürücülere toplamda 28 bin 516 lira ceza kesti.
Yılan dansı cezasız kalmadı!

HEPSİ TEK TEK TESPİT EDİLDİ

 

Erzurum’da trafiği tehlike atan sürücüler cezasız kalmadı. Cumartesi günü saat 15.40 sıralarında Erzurum Havalimanı Çevre yolunda çekilen video sosyal medyada gündem oldu. 

 

Videoda bazı araçların tehlikeli şekilde şerit değiştirerek seyrettikleri görüldü. Erzurum polisi yaptıkları çalışma neticesinde o sürücülere toplamda 28 bin 516 TL cezai işlem uyguladı. 

 

Erzurum Emniyetinden yapılan açıklamada, “10.02.2024 günü saat 15.40 sıralarında Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bazı araçların tehlikeli şekilde şerit değiştirerek seyrettikleri görülmesi üzerine yapılan çalışmalarda Erzurum Çevre yolu havalimanı civarında saat 10.30 sıralarında ihlal yapan araçlar tespit edilerek KTK’nın 46/2-g (Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmeleri) 6 bin 439 TL ve 52/1-d (Kol ve grup halinde araç kullanırken araçlar arasında yönetmelikte belirtilen esaslara uygun olarak diğer araçların güvenli girebilecekleri açıklığı bırakmamak) maddelerinden 690 TL toplamda 28 bin 516 TL cezai işlem uygulanmıştır” denildi. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • AKIN 16 Şubat 2024 10:09

    bence önce beyin cerrahina götürülmeli kafa taslarında beyin varmı diye bakılmalı sonra mal varlıkları olan araçlarına el konularak insanların hayatlarını risk etmelerinden dolayı 1 yıl hapis cezası alıp ağırlaştırılmış olarak bu ceza devam etmeli sonra para cezası

  • Halis demir 13 Şubat 2024 16:59

    Baba parasıyla keyf ederler tabi. Kendi paralarınız olsa yavaş yavaş gidersiniz şimdi o babalarınız nasıl ödeyecek 28 bin tl yi yazıl değil mi babalarınıza.