Türkiye Haber Girişi : 03 Aralık 2020 17:14

Yılbaşında evlerde toplananlara ceza yağacak!

Yılbaşında evlerde toplananlara ceza yağacak!
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanması konuşulurken, evlerde toplanmanın önüne geçebilmek için gelen her ihbarın değerlendirileceği ve aynı ortamdaki her kişiye 3 bin 150 TL ceza yazılacağı iddia edildi.

Erzurumajans-Koronavirüs vaka sayılarının hızla artmaya devam etmesiyle Türkiye genelinde hafta içi 21:00-05:00 arası, hafta sonu da iki gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması kararı alındı.


YILBAŞINDA 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI


Vaka sayılarının yılbaşı gecesi artmasından endişelenen yetkililerin bulaşı önlemek için 4 gün boyunca sokağa çıkmayı yasaklaması gündemde.

 

Yılbaşı haftasında sokağa çıkma kısıtlamasının 31 Aralık perşembe günü başlayarak 4 Ocak pazartesiye kadar sürmesi bekleniyor.

 

EVLERDE TOPLANANLARA 3 BİN 150 TL PARA CEZASI


Hürriyet gazetesi yazarı Orkun Ün ise bugünkü köşesinde evlerde toplamanın önüne geçilmesi için gelen ihbar sonrası aynı ortamda bulunan her kişiye 3 bin 150 TL para cezası kesileceğini iddia etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.