Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2021 13:10

Yıldıran'a bronz madalya!

Yıldıran'a bronz madalya!
Erzurum Sağlık Gençlik Spor Taekwondo Antrenörü Kemal Yıldıran, poomsae müsabakalarında Dadaşlar diyarına bir bronz madalya daha kazandırdı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / O, Erzurum’da Taekwondo ile özdeşleşmiş bir spor adamı. İl Temsilciliğinin yanı sıra Taekwondo Federasyonu Milli Takım Teknik Kurulda yer almış bir isim. Kemal Yıldıran, Erzurum Sağlıkspor Kulübü Taekwondo Antrenörü…

 

Sporculuk döneminde sayısız şampiyonluklara ve madalyalara imza atan Yıldıran, Antrenör olarak da kentten bir çok şampiyon taekwondocunun çıkmasında başrol oynayan Yıldıran, son yıllarda da Türkiye’ye Poomsae’de Avrupa ve Dünya Şampiyonalarıyla Balkan Şampiyonalarında derece kazandırarak göğsümüzü kabarttı.

 

Yıldıran, bu kez da tekmeleriyle yurt içinde rakiplerini yıldırdı.

 

Poomsaede Türkiye üçüncüsü oldu

 

Erzurum Sağlık Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Kemal Yıldıran, Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası’nda 3.oldu.

 

28 Ekim 1 Kasım 2021 tarihleri arasında  Ankara’da yapılan şampiyonada üçüncü olarak bronz madalya kazanan Kemal Yıldıran, bir kez daha Sağlık İl Müdürlüğü,  Erzurum Şehir Hastanesi, Sağlık Gençlik Spor Kulübü ile Taekwondo Camiasının gurur kaynağı olmayı başardı.

 

Emeği geçen herkese teşekkürler

 

Daha önce Avrupa, Dünya ve Balkan şampiyonalarında da poomsaede ülkemize madalyalar kazandıran Kemal Yıldıran, kendisinin başarılı olmasında emeği geçenleri de unutmadı.

 

Tecrübeli spor adamı, kendilerine iyi bir çalışma imkanı sağlayan Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, Şehir Hastanesi Başhekimi İbrahim Hakkı Tör ile Sağlık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Turan’a teşekkür etti. Yıldıran, “Sağlık yöneticilerimize başarılarım için müteşekkirim” dedi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in de kendisine her zaman destek verdiğinin altını çizen Yıldıran, “İl Müdürümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.