Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2016 17:14

Yıldırım: Kazanmamız gerekiyordu, üzgünüz

Yıldırım: Kazanmamız gerekiyordu, üzgünüz
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta kendi evinde Kahramanmaraşspor'a puan kaptıran BB Erzurumspor beraberlik skoruna sevinemedi.
Erzurumajans-Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta kendi evinde Kahramanmaraşspor'a puan kaptıran BB Erzurumspor beraberlik skoruna sevinemedi. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, 'Kazanmamız gerekiyordu, Üzgünüz' dedi.

YILDIRIM, 'KAZANMAMIZ GEREKİYORDU'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Kahramanmaraş spor karşısında önemli puan kaybı verdiklerini açıkladı. Teknik Direktör Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle, Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra hain terör saldırısında yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Kazanmamız gerekiyordu. Geçen haftayı taçlandırmak ve bu haftaya yansıtmak istiyorduk. Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Futbolda bazen nasip ve şansta olması gerekiyordu. Bu gün şanssız günümüzdü. Girdiğimiz pozisyonlarda vurduğumuzun hiç biri gol olmadı. Nasip böyleymiş hem kazanamadığımız için hem de lider olamadığımız için üzgünüz inşallah bunu önümüzdeki maçta telefi edeceğiz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.