Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 01:49

Yılmaz Vural dönemi sona erdi

Yılmaz Vural dönemi sona erdi
BB Erzurumspor'dan yapılan resmi açıklamaya göre teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar resmen ayrıldı. Yılmaz Vural, BB Erzurumspor ile toplamda 9 maça çıkmış ve 5 mağlubiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet elde etmişti.

Erzurumajans-BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Vural, bu sezon Erzurum ekibinin başına geçen 5. teknik direktör olmuştu.


Süper Lig’in 40. haftasında sahasında Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olarak kümede kalma ümitlerini neredeyse tüketen BB Erzurumspor’da maçın ardından Teknik Direktör Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu.


Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural‘la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”


Öte yandan Yılmaz Vural bu sezon Mehmet Özdilek, Hüseyin Çimşir, Mesut Bakkal ve İsmail Kartal’ın ardından Dadaşlar'ın başına geçen 5. teknik direktör olmuştu. Erzurum ekibinin ligin 41. haftasındaki Alanyaspor maçında yardımcı antrenör Uğur Bayarslan ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kime diyoruz ki 09 Mayıs 2021 06:28

    5. Dk once umudumuz var kume dusmeyi kabul etmiyorum dedi sonra ayrılma karari mi aldi. Dize diyorum takımın başına o kadar corap ördünüz, birakin professionaller yönetsin siz degil

  • Kime diyoruz 09 Mayıs 2021 02:37

    Sanki bütün suç hocaların

  • Tuncay 09 Mayıs 2021 02:26

    Makarnacıların yaptıgı iş bu kadar olur sayın başkan sen git makarna sat senin işin olur futbolla yazık oldu bu şehre yazıklar olsun