Spor Haber Girişi : 29 Aralık 2015 21:55

Yılmaz Vural'ın görevine son verildi!

Yılmaz Vural'ın görevine son verildi!
Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav şok bir karar daha aldı. Yılmaz Vural'ın görevine son verildi...
Erzurumajans-Gençlerbirliği'nde İlhan Cavcav'a hoca dayanmıyor. Başkent ekibi, kısa süre önce göreve gelen Yılmaz Vural'la da yollarını ayırdı. Tecrübeli teknik adam 6 gün önce takımın başına getirilmişti.

Geçen hafta yapılan imza töreninin ardından Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Yılmaz Vural, başkan İlhan Cavcav ile gönderilecek oyuncular konusunda fikir ayrılığına düştü.

Vural ve Cavcav ilk görüşmede transfer ile alakalı fikir birliğine vararak anlaşmışlardı. Gençlerbirliğinin 2-0 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından taraflar bugün bir araya geldi. Öğlen saatlerinde yapılan görüşmede Vural ve Cavcav takımdan gönderilecek ve transfer edilecek oyuncular ile ligili fikir ayrılığına düştüler. Bu gelişme üzerine Yılmaz Vural'ın ısrarı ayrılık getirdi.

Taraflar fikir ayrılığında bir değişme olmadığı takdirde bir kaç saat içinde sözleşmesi fesih edilecek.

Yılmaz Vural'ın yerine ise Mesut Bakkal ya da Sergen Yalçın'ın gelebileceği iddia edildi.

Cavcav işi abarttı, hoca dayanmıyor!

Gençlerbirliği'nin son haftalardaki kötü gidişine Mehmet Özdilek de çözüm bulamamış ve İlhan Cavcav tarafından görevinden alınmıştı. Cavcav başkanlığı süresince 12 yabancı, 47 de Türk antrenörle çalışmış oldu.

Sosyal medya sallandı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, 5 gün önce göreve getirdiği teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırma kararı alması sosyal medyada da geniş yer buldu.

ve Facebook hesaplarından paylaşımlarda bulunan kullanıcıların büyük bir kısmı, Yılmaz Vural'ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a büyük tepki gösterdi.

Twitter ve Facebook'ta yapılan yorumlar şöyle:

"Gençlerbirliği yönetimi istifa etmeli"

"İlhan Cavcav'ın yöneticilik yapması engellenmeli"

"Teknik direktörler Gençlerbirliği'nde görev kabul etmemeli"

"Cavcav çıldırmış olmalı"    
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.