Spor Haber Girişi : 02 Ocak 2012 12:28

Yılmaz`a teşekkür ziyareti

Yılmaz`a teşekkür ziyareti
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve ligin ilk yarısını şampiyonluk potasında tamamlayan Aşkale 3 Mart Beldespor’da ikinci yarı hazırlıkları sürerken, kırmızı-siyahlılar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’a
Erzurum Ajans-Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve ligin ilk yarısını şampiyonluk potasında tamamlayan Aşkale 3 Mart Beldespor’da ikinci yarı hazırlıkları sürerken, kırmızı-siyahlılar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Sezon başından beri Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile birlikte kendilerine destek verdiğini belirten Aşkale 3 Mart Beldespor Başkanı Sinan Alkan ile Antrenör Sinan Boyacı ve İbrahim Karabıyık, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Suat Yılmaz’ın sezon başından beri tesisler konusunda kendileri için seferber olduğunu kaydeden Aşkale 3 Mart Beldespor Başkanı Sinan Alkan, “Suat bey göreve geldiği günden beri herkese eşit mesafede yaklaşıyor ve Erzurum’un tüm branşlarda başarılı olması için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu anlamda bir spor adamı olarak kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

A
şkale 3 Mart Beldespor Başkanı Sinan Alkan ve teknik heyetin nezaket ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, kırmızı-siyahlı takımın ligin ikinci yarısında da başarılı olacağını ve 3. Lige çıkacağına inandığını söyledi. Yılmaz, “Aşkale 3 Mart Beldespor ligdeki konumu itibari ile zirvede söz sahibi, bu anlamda başarılı çalışmalarından dolayı kulüp başkanına, Teknik heyete, futbolculara ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ligin ikinci yarısı öncesinde de başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.