Erzurum Düzenleme Tarihi : 11 Nisan 2023 03:00 Haber Girişi : 10 Nisan 2023 14:41

Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti

Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti
Erzurum?da Hacı Güler isimli şahsın husumetli olduğu kişiye ateş ettiği sırada kurşunların hedefi olan ve ağır yaralanan Ebubekir Akın (27) 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Katil zanlısı Güler ise hala firari.

İddiaya göre, aileleri arasında husumet bulunan Hacı Güler, bir gün önce tartıştığı Yusuf adlı kişiyle Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahman Gazi Mahallesi Canan Sokak 2 girişinde karşılaştı.

 

Ebubekir Akın’la birlikte araçta olan Yusuf'u gördı Güler, belinden çıkardığı tabancayla üç el ateş etti. Yusuf isimli şahıs araçtan inerek kurtulurken. Ebubekir ise kaçamadı. Başına isabet eden bir kurşunla ağır yaralanan Ebubekir. hastaneye kaldırıldı. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç, bitkisel hayata girdi. 

 

Yaşam mücadelesini kaybetti

 

Günlerdir yaşam mücadelesi veren Ebubekir’in bedeni daha fazla dayanamadı. Talihsiz genç geçtiğimiz Cuma günü yaşama gözlerini yumdu. Ebubekir, cumartesi günü Narmanlı Camii’nde kılınan öğle namazının ardından gözyaşları arasında asri mezarlığa defnedildi. 

 

Polis ekipleri arıyor

 

Daha önce cezaevine giren ve birçok suç kaydı bulunan Hacı Güler ise yanında bulunanlardan bir kişiye cep telefonunu vererek olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin her yerde aradığı zanlı, 15 gündür bulunamadı. Telefon sinyallerinin de tespit edilemediği Güler için arama çalışması sürüyor. Kaynak: Pusula

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.