Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 18:01 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 18:08

Yoksa bu yol bitmezdi!

Yoksa bu yol bitmezdi!
Yaklaşık üç aydır çalışmanın yapıldığı Çat Yolu'nun Kasım ayı başlarında tamamlanacağı bildirildi.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Genişletme, alt ve üst geçit yapımı nedeniyle üç aydır trafiğe kapalı olan Çat Yolu, başta esnaf olmak üzere tüm semt sakinlerini mağdur etti.

 

Vali Okay Memiş başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında gündeme gelen Çat Yolu’nun son durumu hakkında bilgi veren Karayolları 12’nci Bölge Müdürü Alparslan Eşlik, yolun Kasım ayı başlarında trafiğe açılabileceğini bildirdi.

 

Vali Okay Memiş, “Bir an evvel bitirin” talimatı verdi. Yolun kapalı olması nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen semt esnafı, “Pandemi nedeniyle zaten zor günler geçirdik bir de üstüne yolun kapatılması bizi perişan etti. Allah’tan Cumhurbaşkanımız gelecek de yolun yapımını hızlandırdılar. Yoksa en az üç ay daha açılmasını beklerdik” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sercan 27 Ekim 2020 12:42

    Onur bey işin enteresanı bu yol yeni normale geçtiğimiz 1 Haziran'da yapılmaya başladı, bu tarihten önce 3 ay sokağa çıkma yasağı vardı neden yapılmadı ?