Erzurum Haber Girişi : 19 Eylül 2023 15:49

Yola çıktı... 20-21 Eylül'de Erzurum'a geliyor

Yola çıktı... 20-21 Eylül'de Erzurum'a geliyor
İŞKUR 'Yol Arkadaşım' tanıtım aracı 20 Eylül'de Havuzbaşı Kent Meydanı, 21 Eylül'de ise Yakutiye Medresesi Cumhuriyet Caddesinde olacak.

İŞKUR “Yol Arkadaşım” tanıtım aracı 20 Eylül'de Havuzbaşı Kent Meydanı, 21 Eylül'de ise Yakutiye Medresesi Cumhuriyet Caddesinde olacak.

 

İŞKUR “Yol Arkadaşım” tanıtım aracı Türkiye'nin dört bir yanında gençlerle buluşmak için yola çıktı.Bu kapsamda Erzurum’a da gelecek olan tanıtım aracı 20 Eylül'de Havuzbaşı Kent Meydanı,  21 Eylül'de ise Yakutiye Medresesi Cumhuriyet Caddesinde olacak.

 

İŞKUR’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu İnsani ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı Sayın Laurent Guirkinger, İŞKUR Genel Müdürü Sayın Samet Güneş ve değerli katılımcılarımızla birlikte "İŞKUR Yol Arkadaşım” tanıtım aracımızı ilk durağı Mardin ilimize uğurlandı. "İŞKUR Yol Arkadaşım" adlı tanıtım aracı 20-21 Eylül de ilimiz Erzurum’da olacak. Araç 20 Eylül'de Havuzbaşı Kent Meydanı, 21 Eylül'de ise Yakutiye Medresesi Cumhuriyet Caddesinde olacak.

 

NEET PRO olarak “İŞKUR Yol Arkadaşım” kampanyası ile gençlere kariyer yolculuğunda destek olmaya devam ediyor, geleceğe birlikte yürüyoruz.”Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.