Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 13:34

Yönetim listesi bugün belli olacak

Yönetim listesi bugün belli olacak
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da delege bugün bir kez daha sandık başına giderek başkan ve yönetimi seçecek. Sürpriz olmazsa Ahmet Dal, tek başkan adayı olarak seçime girecek. Kulübün isminin ve logonun değişmesi de gündeme gelecek.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bugün sandık başına gidiyor.

 

Dadaşlar seçimli olağanüstü genel kurulda yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçecek. 3 Temmuz 2022 tarihinde başlayan ve bir türlü yapılamayan seçimli olağanüstü genel kurul bugün nihayete erdirilecek.

 

Sürpriz olmazsa Dal tek aday

 

BB Erzurumspor’un bugün saat 16:00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulunda sürpriz gelişme olmazsa Ahmet Dal tek başkan adayı olarak kongrede delegelerden destek isteyecek.

 

Yönetim listesi bugün belli olacak

 

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, yönetim kurulu listesini henüz kamuoyu ile paylaşmadı. Genç başkan, listesini kongre saatinde divan başkanlığına sunacak. Bir başkan 16 yönetim kurulu asil üyesinin seçileceği bugünkü kongre öncesinde nefesler tutuldu.

 

İsim ve logo değişimi görüşülecek

 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda, daha önce Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın ‘Öze dönüş’ sözleri de değerlendirmeye alınacak. Kulübün isminin Erzurumspor FK olması ve çift başlı kartal armanın geri gelmesi konusu da bugünkü seçimli olağan genel kurulda görüşülecek. Gündem maddeleri arasında yer alacak. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir Yiğit 04 Ağustos 2022 21:47

    Erzurum Spor kimlerin elinde kaldı. Yazık oluyor bu kulübe,bu şehire. Ahmet Dal'da, Erzurum sporu yönetecek kapasite yok. Allah aşkına Erzurum'da yönetici vasfına sahip yüzlerce kişi olmasına rağmen vasıfsız insanların kulübün başına getirilmesi gayret ve çabaları Erzurum Sporun tarihten silinmesine hizmet edilmesi denilmektedir.