Spor Haber Girişi : 18 Ekim 2022 09:29

Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapacak

Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapacak
Denizli ve Malatya galibiyetleriyle  derin nefes alan Erzurumspor'da Bodrum mağlubiyeti moralleri bozdu. Dadaşlar, Altay maçı öncesi kapılarını dış dünyaya kapatıyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Kazım Karabekir Stadı’nda alınan sezonun ilk mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor.

 

Dadaşlar, Denizli ve Malatya galibiyetleriyle adeta derin bir nefes alırken, Bodrum yenilgisi yeniden morallerin altüst olmasına neden oldu. Mavi-beyazlılar, Altay hazırlıklarını kapalı kapılar ardında sürdürecek. Cumartesi günü deplasmanda Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Altay’la çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Erzurumspor’da seferberlik ilan ediliyor. Yönetimin, teknik heyet ve futbolcularla özel olarak bir toplantı yaparak, durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaşosman 18 Ekim 2022 22:35

    Sokaktan 11 kişi çıksın daha iyi mücadele eder

  • Erzurum sporlu 18 Ekim 2022 15:37

    benim görüşüm taraftara pardon seyirciye kapıları kapatsınlar takım dışarda yada seyircisiz daha iyi oynuyor acizane benim görüşüm