Spor Haber Girişi : 17 Haziran 2022 13:31

Yönetime açık kapı bıraktı

Yönetime açık kapı bıraktı
Erzurumspor'un tecrübeli stoperi Aykut Demir'in yakın çevresine "Sözleşmem bitti, ama bende sorun olmaz. Bırakıp gitmem. Gemiyi terk eden kaptan olamam" dediği öğrenildi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk hedefini yakalayamayan BB Erzurumspor’da sözleşmesi biten oyunculardan tek tek ayrılık haberleri gelirken, diğer kulüplere imza atarken, Aykut Demir, taraftarların yüreğine su serpti.

 

 

Deneyimli Stoper, istenilmesi halinde takımda kalacağını yakın çevresine ilettiği öğrenildi. Tecrübeli savunmacının “Sözleşmem bitti, ama bende sorun olmaz. Yönetim isterse seve seve takımda kalıp, Mavi-beyazlı formayı terletmeye devam ederim” dediği belirtildi.

 

"İstenmediğim yerde durmam"

 

Aykut Demir, yakın çevresine “Sadece istenmediğim yerde durmam” diyerek, yönetime gelecek için açık kapı bıraktı. İkinci kaptan Aykut Demir, “Ben bu takımın kaptanlarından biriyim. Bana ihtiyaç varsa buradayım ve hizmet etmeye hazırım. Ama istemediğimi de anlarsam, ya da beni istemedikleri söylerlerse o vakit burada duramam. Ama şunu açık ve net konuşayım ki, benim kulübümle mukavelemin bitmesinin önemi yok. Yönetim isterse yeni sözleşme imzalarım” dedi.

 

Aykut Demir 2021-2022 sezonunda 22 maça çıkarken Bin 812 dakika sahada kaldı. 33 yaşındaki stoper Dadaşlar adına ligde 1 gol kaydetti. Nurullah PALA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 19 Haziran 2022 15:03

    Artık kaliteli gençler alınmalı Aykut futbolu bıraksın . Pozisyonlarda yavaş kalıyor .