Siyaset Haber Girişi : 14 Mayıs 2023 18:26

YSK Başkanı Ahmet Yener açıklama yaptı

YSK Başkanı Ahmet Yener açıklama yaptı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlanmıştır. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır" dedi.

YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işleminin sona erdiğini duyurdu. Kurula ulaşan herhangi olumsuz durumun olmadığını paylaşan Yener şu ifadelere yer verdi:

 

 

"14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlanmıştır. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır. Yurt genelinde oy verme işlemleri esnasında 1 parti müşahidi ile 2 vatandaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Seçimde emeği geçen siyasi partilerimize, merkez teşkilatımıza, il ve ilçe seçim kurullarımıza, sandık görevlileri ile çeşitli kademelerde görev alanlara, desteklerini esirgemeyen Bakanlıklarımıza, ilgili kurumlarımıza, güvenlik güçlerimize ve süreci başından bu yana takip eden siz değerli basın mensuplarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimin ülkemize, milletimize, Cumhurbaşkanı adaylarına ve siyasi partilere hayırlı olmasını diliyorum." İHA  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hslis demir 15 Mayıs 2023 01:29

    YSK 60 başladı geriye doğru düştü ne gerek var sandık namustur. Hile ye gerek yok milletin iradesine saygı lütfen