Erzurum Haber Girişi : 29 Ekim 2017 20:30

Yücelik: 94 yıl önceki ruh ve karakter bugün de dimdik ayaktadır

Yücelik: 94 yıl önceki ruh ve karakter bugün de dimdik ayaktadır
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Cumhuriyet; ulusun özgür iradesi, milletin güçlü sesidir" dedi.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Cumhuriyet; ulusun özgür iradesi, milletin güçlü sesidir" dedi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, cumhuriyetin, uğruna yüz binlerce şehidin kanının aktığı İstiklal mücadelesinin ve ardından ulaşılan zaferin bir nişanesi olduğunu ifade eden Başkan Yücelik, azimle aşılan engellerin ardından nice zorluklardan sonra elde edilen kazanımların Türk Milleti için çok değerli olduğunu dile getirdi. Başkan Yücelik şunları söyledi; "Asil milletimizin bundan 94 yıl önce zaferle sonuçlanan milli mücadelesi ve cumhuriyetin ilanı tarihe altın harflerle yazılmıştır. O gün bağımsızlığımızın temellerini atan ruh ve karakter bugün de dimdik ayaktadır. Bu vesileyle, başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, her karış toprağı kanla sulanmış bu vatan için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.