Spor Haber Girişi : 27 Haziran 2022 12:32

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi hazır

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi hazır
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sezona hazırlanacak takımlar belli olmaya başladı.

ERZURUM AJANS / Yüksek rakımı ve konforlu tesisleriyle her branştan sporcunun yaz kampı için tercih ettiği Erzurum, hem serin havası hem de spor merkezleriyle takımlar ile sporcuları ağırlamayı bekliyor.

 

Yeni sezonun hazırlıklarına dün itibarıyla başlayan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da “İnşallah en kısa zaman içerisinde bu transferler hallolacak. 1 Temmuz’a kadar buradayız. Sonra Erzurum‘a kampa gideceğiz. Umarım o bir haftalık süreçte transferler yetişir. O zaman her şey daha rahat ve daha iyi olur. Her mevki için oyuncu verdik, yerli oyuncular üzerinde daha fazla duruyoruz. 5 tane yabancı oyuncumuz var o yüzden yerli oyuncuya yöneldik” dedi.

 

Yeni yönetim ile görüşerek sezonun planlamalarını yaptıklarını kaydeden Korkmaz, “Yeni başkan İbrahim Turgut ile güzel bir görüşme yaptık. Rizespor’un layık olduğu yer Süper Lig. Bizim amacımız da bu. Tekrar buraya çıkmak için hazırlıklarımızı planlamalarımızı yaptık İnşallah transferleri bir an önce yetiştirecekler” ifadelerini kullandı.

 

Konya 7 Temmuz’da geliyor

 

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacak takımlardan biri de Konyaspor oldu. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “20 Haziran itibariyle sahaya indik. Antrenmanlarımız devam ediyor. 27 Haziran’da Erzurum’a kamp için gideceğiz. 7 Temmuz’a kadar Erzurum’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sonra Konya’ya döneceğiz. 7 Temmuz’da bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Oradaki takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun akabinde Konya’da da olursa 14 Temmuz’da bir hazırlık karşılaşması yapmayı düşünüyoruz. Bunun da çalışmaları devam ediyor. Son hazırlık maçından sonra da 21 Temmuz’da BATE Borisov ile karşılaşmamıza çıkmış olacağız. Şu anda 10 tane altyapı oyuncumuz bizimle beraber çalışmalarını sürdürüyor. 1922 Konyaspor’dan Adem ve Mehmet Ali de takımımızla beraber çalışmalara devam edecekler bu süreçte” dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.