Erzurum Düzenleme Tarihi : 08 Ağustos 2020 14:29 Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 14:39

Yurt dışında Erzurumlu mu yok?

Yurt dışında Erzurumlu mu yok?
SunExpress, Ağustos ayında Anadolu - Avrupa uçuşlarına yeni destinasyonlar ekledi. Anadolu'dan birçok kente ''turizme destek'' diyerek, direkt uçuş düzenleyen diyen firma Erzurum'u es geçti.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Seyahat yasaklarının kaldırılmasının ardından uçuş planını güncelleyen SunExpress, Anadolu’nun 10 kentini direkt tarifeli seferler ile Avrupa’daki 17 destinasyona bağladı.

 

Antalya ve İzmir’in dışında Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun ve Trabzon’dan, Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Danimarka, İsveç, Belçika ve İngiltere gibi pek çok ülkeye direkt uçuş düzenleyen firma, turizm potansiyeliyle öne çıkan Erzurum’u programa almadı.

 

SİYASİ BASKI MI YAPILDI?

 

Türk turizmini desteklemek adına yeni uçuş planı hazırladığını açıklayan firmanın, gelen yoğun talep ve siyasi baskılarla bu illere direkt sefer sağladığı öne sürüldü. Bu arada firmanın CAT3-A sistemiyle yenilenen havalimanıyla birlikte yüksek irtifa kamp merkezi ve kış turizminde söz sahibi olmasına rağmen Erzurum’a sadece İzmir seferi bulunuyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ibrahim 09 Ağustos 2020 14:34

    Arz talep mevzusu bu hemşerim. Öyle kolay mı talebin az olduğu yere uçak seferi düzenlemek. Birazda mantıklı düşünün. Öküzün altında buzağı aramayın herşeyde