Bölge Haber Girişi : 01 Aralık 2021 12:57

Yüzlerce araç mahsur kaldı

Yüzlerce araç mahsur kaldı
Mahsur kalan araçlar, yaklaşık 2 saattir yolun trafiğe açılmasını bekliyorlar.

ERZURUM AJANS - Erzurum-Erzincan karayolunda yüzlerce araç, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldı.


Bölgede sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, şehirler arası trafiğin de durmasına neden oldu. Erzurum-Erzincan karayolu Aşkale Tepebaşı mevkiinde yüzlerce araç mahsur kaldı. Yolda kayan tır ve kamyonlar yolu trafiğe kapatırken, yolun gidiş ve geliş istikametinde yüzlerce araç mahsur kaldı.

 

 

 

 

Karayolları ekiplerinin müdahale etmekte güçlük çektiği bölgede araçlar, yaklaşık 2 saattir yolun trafiğe açılmasını bekliyorlar.

 

 

 

 

Kop Dağı Geçidi'nde ulaşım durdu


Bayburt’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Bayburt-Erzurum karayolu üzerindeki Kop Dağı Geçidi ulaşıma kapandı.
 

 


 


Bayburt-Erzurum karayolu üzerindeki Kop Dağı Geçidi ise kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile geçit her iki yönlü ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri fırtına ve tipi nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını güçlükle sürdürürken, bölgede güvenlik önlemi alan trafik ekipleri ise araçların geçişine izin vermiyor. Bayburt güzergahında yaklaşık 100 araç Aşağıkop köyündeki alanda, Erzurum yönünden gelen araçlar ise Aşkale ilçesindeki trafik kontrol noktasında bekletiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.