Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 14:55

Zafer kupası basketbol turnuvası sona erdi

Zafer kupası basketbol turnuvası sona erdi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Şöleni Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Şöleni Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapıldı.

Oldukça çekişmeli geçen ve aileler ile spor severlerinde ilgi ile takip ettiği turnuvada şampiyonlar belli oldu. Geçen yılın finalistleri bu yılda finallerde mücadele etti. Turnuvada minik erkeklerde Yolspor'u mağlup eden DSİ Spor birinci olurken, genç erkeklerde Erzurum Gençlikspor'u yenen DSİ şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Genç bayanlarda ise Dorukspor'u mağlup etmeyi başaran Gençlikspor birinci oldu. Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa "Turnuvanın yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e teklif götürdüğümüzde çok olumlu baktı ve bize büyük katkılar sağladı. Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Yunus Aras da turnuvanın güzel geçmesi için bütün sporculara ti-hşört ve madalya hediye ettiler. Salonda maçlarımızı takip ettiler şahsım ve il temsilciliğim adına bize bakış açıları çok memnun etti . Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve spor şube müdürü ve ekibiyle gerçekten Erzurum Basketbolu için güzel işler yapacağız. Bu güzel turnuvayı organizasyonunda ayrıca il tertip komiteme , antrenörlere ,hakem arkadaşlara , sporculara ve en önemlisi bizlere güvenip çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Basketbol şöleni madalya ve kupa töreni ile sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.