Erzurum Düzenleme Tarihi : 18 Eylül 2022 19:30 Haber Girişi : 18 Eylül 2022 12:31

Zafer Partisi'nin pankartı olay oldu!

Zafer Partisi'nin pankartı olay oldu!
Zafer Partisi İl Başkanlığı, parti binası ve bazı üst geçitlere, "180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var" yazılı pankartlar astı. Polis, parti yöneticilerini ifade almak üzere emniyete davet etti.

Zafer Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Bosna Caddesi üzerindeki parti binası ve şehirdeki bazı üst geçitlere “180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var” yazılı pankartlar astı. Üst geçitlerdeki pankartlar kısa süre içinde kaldırılırken, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri parti binasına geldi.

 

 

Polisin parti binasındaki pankartın kaldırılması talebini kabul etmediklerini söyleyen Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun, “Polis arkadaşlarımız, ben, Yakutiye İlçe Başkanı Yakup Kaya ile Yakutiye İlçe yöneticisi Hasan Burhan Aydemir’i ifadeye davet etti. Kendilerine mahkeme ya da savcılık kararı olmadan gelmeyeceğimizi söyledik. Parti binamızdaki pankartı da kaldırmayacağız. Anayasal haklarımızı kullanarak, tepkimizi dile getireceğiz” dedi.

 

 

Bu arada yaşanan pankart krizinden haberdar edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Erzurum polisi 180 milyon doların hesabını soran pankartın kaldırılmasını istemiş. Hırsızları engellemesi gereken polis, hırsızlığın duyulmasını engellemeye çalışıyor” paylaşımında bulundu. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir 20 Eylül 2022 10:38

    parayı kim yemişse ortaya çıkarmak savcıların asil görevidir. görevden kaçmak suçtur. kim paraları yemişse elbet hem bu dünyada hem ahirette cezasnı çeksin buna niye engel oluyrosunuz. yarın bu sebeple deprem olursa hiç şaşırmam sebebi bunlardır.

  • Mahir YİĞİT 19 Eylül 2022 15:17

    Bu kadın neden istifa etmiyor,istifa etmediğine göre bu paraların kendisi tarafından değil birileri tarafından kullanıldığı için çok rahat.Ama kim ne halt işlerse işlesin seçim yaklaştı.Yapılacak seçimde hırsızlarla beraber onları koruyanlarda sandığa inşallah gömülecektir.Bu ne rezillik bu ne vahim bir olay ama,herkes üç maymunu oynuyor,benim hırsızım iyi seninki kötü.Beyler bu millet artık eski millet değildir,herşeyin farkındadır.Siz hırsızlarızı arsızlarızı korumaya devam edin.Allah büyüktür.

  • Mahmut lokmacı 19 Eylül 2022 11:29

    Duyuyorsa Erzurum yine uyanmaz. Gözler kör olmuş bir kere.

  • adalet 19 Eylül 2022 10:40

    mahkeme kararı varsa asın görelim bu işleri geçin mansur yavaş sizin adayınız iyi partili milletvekiline verilen ihaleyi asın

  • Cerrah Ümit 19 Eylül 2022 02:34

    Erzurumda bile böyle.... Millet hapishane şartlarında yaşıyor. Seçimde çakılacaklar, merak etmeyin.

  • Geliyor Gelmekte Olan 18 Eylül 2022 23:06

    İsmail abi belgeyi bırak video yayınladılar kime şikayet edecen reis hırsızı değil hırsızı ifşa edeni içeri atıyor

  • Çağrı 18 Eylül 2022 22:48

    Vaybe güzel ülkem IMF kapilarinda birmilyon dolar icin bekletildigi günleri unuttu.maaslar odenemedi şimdi 180 milyon dolar buhar olmuş ama herkes maaşını alıyor pandemi gibi gezi gibi darbe gibi olaylar atlattık Suriye'de bomba yağdırdık yinede para bitmiyor Zafer partisi lideri milletin akliyla dalga geçmeyin inanın millet bu dolmayi yemez adam gibi çözüm üretin.

  • Dadaş 18 Eylül 2022 20:59

    Kadin yüzde 3 oyle 3 donem.milletvekili oldu daha ne olsun etü ye halkbankasina akrabalarını doldurdu yetmez mi daha ne olsun

  • Siyaset dışı İsmail 18 Eylül 2022 18:02

    Hırsız kim, 180 milyon dolara ne olmuş, olay ne, nasıl yemişler, kimler yemiş? Açık açık yazın, Bir şey biliyorsanız gidip belgeleriyle beraber şikayetçi olun. Ayıptır bütün Erzurumu töhmet altında bırakıyorsunuz.