Ekonomi Haber Girişi : 19 Ocak 2024 17:31

Zam yağmuru devam ediyor. Motorine bir zam daha!

Zam yağmuru devam ediyor. Motorine bir zam daha!
Akaryakıta yapılan zamlara bir yenisi daha ekleniyor. 20 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına 1 lira 15 kuruş zam yapıldı. İşte Erzurum'da akaryakıt fiyatları.

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilikten sonra yeni yılla birlikte belirlenen yeni vergi oranları, akaryakıtta fiyat yükselişlerine neden olmuştu.

 

Yılın bu ilk günlerinde yaşanan süreçten sonra motorine 41 kuruş indirim yapıldı. Son küresel şartlar ve brent petrol fiyatlarındaki hareket yine pompaya zam olarak yansıyacak. Bu kapsamda motorine 1 lira 15 kuruş zam geliyor. Zam, 19 Ocak gecesinden itibaren geçerli olacak. Akaryakıt fiyatlarında son değişiklik LPG litre fiyatına 37 kuruşluk zamla yaşanmıştı.

 

İŞTE ZAM ÖNCESİ ERZURUM'DAKİ AKARYAKIT FİYATLARI

 

Petrol Ofisi'nden alınan rakamlara göre Erzurum'da kurşunsuz 38.20 TL, Motorin 40.48 TL, Otogaz 20.73 TL. Yapılacak zamla birlikte motorin fiyatı 42 liraya ulaşacak. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.