Siyaset Haber Girişi : 30 Eylül 2015 15:00

Zehra Taşkesenlioğlu Maksutefendi'de büyük ilgi gördü

Zehra Taşkesenlioğlu Maksutefendi'de büyük ilgi gördü
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına esnaf ve ev ziyaretleri ile devam etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına esnaf ve ev ziyaretleri ile devam etti.

Palandöken İlçesi Maksutefendi Mahallesi'nde ziyaret gezisi yapan Zehra Taşkesenlioğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Maksutefendi mahallesi halkı tarafından ilgi gören Taşkesenlioğlu, yaptığı ev ve esnaf ziyaretinde, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Özellikle ev ziyaretlerinde kadınlar tarafından ilgi gören Milletvekili Taşkesenlioğlu, bu bölgede yaşayan kürt annelere çocuklarına iyi eğitim sağlamaları gerektiğini belirterek, bu konuda devletin kurumlarının yanlarında hissetmelerini istedi. Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde her türlü sorunu aşacak bir güce sahip olduğunu hatırlatan Taşkesenlioğu, "Son günlerde ülkemizdeki huzur ve birliği bozmak isteyenlere fırsat tanımamak için çocuklarımıza her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gerek. Ülkemizin bulunduğu çoğrafyada güçlü bir ülke istemeyen odakların bu oyunlarını bozmak için siz annelere büyük görev düşmektedir" diye konuştu.

Taşkesenlioğlu, yaptığı gezi ve ziyaretin ardından mahalle sakinlerinin gösterdiği samimi sevgi gösterileriyle Maksutefendi mahallesinden ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.