Spor Haber Girişi : 05 Haziran 2012 15:40

Zeminde sorun yok

Zeminde sorun yok
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yeni Erzurum Stadı’nın zeminin de problem olmadığını belirterek, Süper Kupa’ın ideal bir zeminde oynanması için seferber olduklarını söyledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yeni Erzurum Stadı’nın zeminin de problem olmadığını belirterek, Süper Kupa’ın ideal bir zeminde oynanması için seferber olduklarını söyledi.
Temmuz ayında Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde Yeni Erzurum Stadı’nda hummali bir çalışma başlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü stadın tüm etkenleri ile birlikte saha zeminini de ideal bir konuma getirmek için yoğun çaba gösteriyor. Saha zemininde bir sorun olmadığına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Saha zemininde ek olarak kök havalandırma, fişekleme ve fertikat yaptık. Saha zeminine ek tohum attık, ayrıca Avrupai tohumladık, daha sonra saha zeminin daha iyi hava alması icin kum attık, şu an beklemedeyiz. İnanıyorum ki, Süper Kupa Finaline kadar Yeni Erzurum Stadı idael bir zemine kavuşacak ve değim yerinde ise, Federasyonumuz kesin kararını verdikten sonra iki güçlü takımımız halı gibi bir zeminde mücadele edecekler” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.